White Table

Span Refurbishment slash

project: Span refurbishment, White Table project: Span refurbishment, White Table project: Span refurbishment, White Table project: Span refurbishment, White Table project: Span refurbishment, White Table project: Span refurbishment, White Table

Span Refurbishment

Complete and careful refurbishment of a mid-twentieth century flat within the Cator Estate, Blackheath. The aim was to bring as much light as possible into the flat and make connections through rooms to the outside communal mature gardens by layering views so that each room provides a visual link to another and the outside. The floor plan was adjusted to increase room sizes and new glass storage walls between the kitchen and living room that adds a remarkable quality of light throughout the apartment.
2010
Photographs courtesy of French + Tye / The Modern House

Copyright © White Table 2017
Site by Frost*collective